Parcel+Post Expo 2023.

31-10-2023

Van 24 t/m 26 oktober waren wij te vinden op de Parcel+Expo in de RAI Amsterdam, dé beurs voor de wereldwijde pakketbezorging, e-commerce logistiek en postindustrie.

Op onze stand met Yaskawa Benelux toonden we een pakketinvoercel en mixed depalletizing cel. Daarnaast was onze pakketinductierobot ook in actie zien met een sorteerder op de stand van Equinox. Een mooi voorproefje van alle mogelijkheden.

“Het is super bemoedigend om te ervaren welke positieve reacties we krijgen op de ontwikkeling die we doorgemaakt hebben tussen nu en een jaar geleden,” aldus Jan-Peter Mollema, business developer bij DERO GROEP. We hebben dan ook veel interessante contacten kunnen leggen en vonden de beurs zeer geslaagd!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen