Op bezoek bij het hoofdkantoor van Stäubli.

24-02-2023

Een aantal van onze collega’s bezochten deze week het hoofdkantoor van Stäubli in Frankrijk om de relatie te versterken en mogelijkheden voor de toekomst met elkaar te verkennen. Een zeer interessant en waardevol bezoek!

We kregen een kijkje in de fabriek met uitleg over de productiemethodes en historie van Stäubli en tijdens constructieve meetings en workshops hebben we samen onze toekomstplannen, marktontwikkelingen en service-mogelijkheden besproken.

Onze projectmanager Bart vertelt: “Stäubli ziet DERO GROEP als een machine-integrator die vooruitloopt in de kaasmarkt, leuk om te horen! Ook hebben we een update gekregen over Stäubli’s nieuwste ontwikkelingen, waar wij vanuit de DERO GROEP feedback op mochten geven. Stäubli is dus meer dan alleen een toeleverancier, we kunnen aan beide kanten met elkaar meedenken.”

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen