Maak kennis met COBOTCENTER.

05-04-2024

Samen met besturingsspecialisten Alpha Robotica en engineeringsspecialisten Protakt hebben we een aparte divisie opgericht gespecialiseerd in cobots: COBOTCENTER. Hier bundelen we de krachten van de 3 bedrijven om tot de beste cobotoplossingen te komen.

Cobots zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van automatisering. Deze eenvoudige maar slimme collaborative robots zijn ontworpen om veilig met mensen samen te werken en kunnen in tal van productieomgevingen geïntegreerd worden. 

Bij COBOTCENTER kan je terecht voor gestandaardiseerde oplossingen voor de diverse branches die wij al bedienen: food, horti en logistics. Hier kunnen cobots ingezet worden voor palletiseren, depalletiseren, inpakken, handling en veel meer. Maar ook voor speciale toepassingen kunnen wij een cobotoplossing bedenken.

We leveren cobots van diverse robotmerken die wij vertegenwoordigen, zoals Fanuc en Yaskawa. Daarnaast leveren we ook Doosan en Techman. En mocht een cobot vanwege snelheid en/of hanteergewicht geen passende oplossing blijken, dan beschikken wij over alle expertise om de juiste robotoplossing te vinden.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen