Gouda Cheese Awards 2021.

17-09-2021

Op donderdag 16 september was de finale van de Gouda Cheese Awards 2021. Niet alleen als sponsor zijn wij onderdeel van deze wedstrijd, ook onze oplossingen dragen al jaren hun steentje bij. 

De Gouda Cheese Awards is een belangrijke kaaswedstrijd in Nederland waarbij consumenten de kazen proeven en beoordelen. In de categorie Goudse 48+ belegen is Zoeteweijde 48+ belegen van Uniekaas Holland tot winnaar uitgeroepen. Het zilver was voor Noord-Hollandse Gouda van Zijerveld en Lutjewinkel van Zijerveld kreeg brons. In de categorie Geitenkaas 50+ jong belegen was Nora jong belegen van Kaashandel Remijn de winnaar. Hier ging het zilver naar Saantje van Zijerveld en brons naar Witte Sikke van Kaashandel Remijn. Deze kazen mogen een jaar lang het predicaat ‘lekkerste kaas van Nederland’ dragen.

Alle prijswinnende kazen zijn op enig moment in het maakproces behandeld door een van onze lijnen. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op!

Langs deze weg willen wij alle winnaars van harte feliciteren met hun prijswinnende kaas!

© 2021 Gouda Cheese Awards

Klik hier voor meer informatie over de Gouda Cheese Awards.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen