Demonstratie perslijn.

07-10-2021

In week 42 kan je op onze locatie in Joure één van onze perslijnen in het echt bekijken.  Meld je nu aan voor een bezoek! 

Voor het automatisch persen van kaas kunnen wij modulaire systemen leveren, die afhankelijk van benodigde capaciteit, gewenste productmix en beschikbare ruimte op maat worden geconfigureerd. Van klein tot groot, wij ontwerpen een complete automatisch werkende perslijn die afgestemd is op jouw kaasproductieproces.

Wil je onze perslijn in het echt zien?
Op 21 en 22 oktober demonstreren wij zo’n perslijn op onze locatie in Joure en vertellen we meer over de mogelijkheden. Meld je nu aan voor een bezoek!

PS
Als je op deze data niet kan, neem dan even contact met ons op. We komen graag een keer langs om meer te vertellen over onze oplossingen op het gebied van kaasproductie!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen