Demonstratie ontkorstmachine ronde kaas.

20-05-2021

In week 24 demonstreren wij onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor ronde kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep. Meld je nu aan voor een bezoek! 

Deze revolutionaire machine ontkorst kazen van bijna alle diameters, leeftijden en hardheden met een minimale korstafname. Twee Stäubli robots zorgen voor de rotatie en precieze beweging van de kaas in combinatie met de schrapers.

Per kaassoort is middels recepten de (minimale) afname in te stellen met een schoon resultaat. Nacontrole kan optioneel geschieden door toevoeging van een visionsysteem om een constante kwaliteit te garanderen.

Onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine.

Wil je onze ontkorstmachine zelf in actie zien?
In week 24 demonstreren we deze machine voor ronde kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep. Meld je nu aan voor een bezoek!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen