De arbeidsmarkt ontdekken.

06-07-2022

Wat wil je later worden? Een veelgestelde vraag aan kinderen, waarop de meeste nog geen antwoord weten. Deze week heeft onze collega Jacco daarom een Bliksemstage gegeven aan leerlingen van het Herbert Vissers College. 

Tijdens deze Bliksemstage maakten de leerlingen kennis met ons bedrijf en het werk dat je bij ons kan doen. Daarna mochten ze zelf aan de slag om een cobot te programmeren!

Bliksemstages worden georganiseerd door non-profitorganisatie JINC om leerlingen kennis te laten maken met verschillende beroepen en sectoren. Zo krijgen ze de kans om de arbeidsmarkt te ontdekken en kunnen de leerlingen zelf ervaren wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dankzij de Bliksemstage bij DERO GROEP kwamen sommigen er bijvoorbeeld achter dat werken met robots wel interessant is, maar toch niet helemaal bij hun past. En anderen waren juist heel enthousiast. "Ik vond het leuk om met robots te werken”, was de reactie van één van de leerlingen.

Een informatieve dag en een waardevolle ervaring dus, waarbij we misschien wel kennis gemaakt hebben met de robotprogrammeurs van de toekomst!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen