Anuga Foodtec 2022.

06-05-2022

Van 26 t/m 29 april waren wij te vinden op de Anuga FoodTec in Keulen, dé beurs voor de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie. Dit jaar geen stand vol machines, maar een plek om elkaar weer eens persoonlijk te ontmoeten. En dat is goed gelukt!

Na 2 jaar zonder beurzen hadden we eindelijk weer de mogelijkheid om onszelf te presenteren tijdens de Anuga FoodTec. De beurs was iets kleiner dan voorgaande jaren, maar de kwaliteit van de bezoekers was zeer hoog. “We hebben veel van onze klanten mogen ontvangen en een goede kop koffie aan kunnen bieden. Heel prettig om elkaar weer face-to-face te zien!”, vertelt onze sales support collega Jorn Dedel enthousiast.

Onze collega's Björn, Joop, Jorn en Philipp op de Anuga FoodTec.

Op onze stand presenteerden we ons brede aanbod aan oplossingen voor de voedingsindustrie op een enorm LED-scherm. Door op dit grote scherm continu oplossingen voor kaas, convenience en specialistische robotoplossingen te laten zien konden we goed onze veelzijdigheid en nieuwste ontwikkelingen tonen.

Door het internationale karakter van de Anuga FoodTec hebben we bezoekers van over de hele wereld ontmoet. “We hebben contacten gelegd met een Argentijnse partner en bezoek gehad van onze klant uit Chili”, aldus Joop Bouman, sales accountmanager. “Het ontmoeten van wereldwijde vakgenoten was echt een hoogtepunt van de beurs”, vult één van onze andere sales accountmanagers Björn Pehrson aan. “Zij hebben verschillende perspectieven en culturen waar we van kunnen leren. Het is zeer interessant om te ontdekken wat voor behoeften zij hebben.”

Een kleine impressie van onze stand op de Anuga FoodTec.

We hebben dus veel leuke bezoekers kunnen spreken tijdens de Anuga FoodTec en het was fijn om iedereen weer persoonlijk te ontmoeten tijdens deze goed georganiseerde beurs!

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen