35 jaar Fanuc robots.

18-08-2023

35 jaar geleden plaatste onze CEO en founder Maro Dedel de allereerste FANUC-robot in Nederland. FANUC Benelux kwam bij ons in Nieuw-Vennep langs om deze mijlpaal te vieren.

Zo’n 35 jaar geleden startte Maro samen met Jochgem den Otter de robotafdeling van Koninklijke Landré & Glinderman: Landré Robotics. Hier integreerden zij de eerste FANUC-robot in Nederland en vele robots volgden. Ook toen Maro in 1994 zijn eigen bedrijf DERO begon bleef hij met FANUC-robots werken. Inmiddels zijn we ruim 500 robots verder en zijn er door de jaren heen veel verschillende projecten geweest in diverse markten, zowel in Nederland als daarbuiten. Zo is de samenwerking met FANUC een ijzersterk en waardevol partnerschap geworden, gebaseerd op wederzijds vertrouwen!

Projecten met FANUC robots door de jaren heen.

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen