Zuignap voor foliekaas.

14-05-2021

We hebben een nieuwe hygiënische zuignap ontwikkeld voor het handlen van foliekazen.

Onze robots maken al vele jaren succesvol gebruik van zuignappen voor handling  van foliekaas, onder andere voor het be- en ontladen van rijpingskisten en het palletiseren van Euroblokken. Om deze zuignap hygiënischer te maken, hebben we een nieuwe ontwikkeld met veel zuigkracht en weinig behoefte aan onderhoud.

De krachtige nieuwe zuignap met foliekaas.

De nieuwe zuignap is niet alleen krachtiger en efficiënter, maar ook flexibeler. Zo is de zuignap beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor deze niet alleen geschikt is voor Goudse kazen maar ook voor Cheddar.

Tevens zijn alle contactmaterialen FDA goedgekeurd, waardoor de zuignap ook kan worden ingezet voor het handlen van naakte kazen.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen