Wisselbare ontfoliegripper bekjes.

28-05-2020

Gedreven door de wens om de reinigbaarheid en hygiëne van onze ontfoliemachine/debagger (DEB) nog meer te vergroten hebben wij verbeteringen doorgevoerd op de foliegrijper van deze machine.

Voorheen maakte we gebruik van standaard grijpermodules met vaste grijperbekjes die ter plekke handmatig gereinigd moesten worden. Om de reinigbaarheid te verbeteren was er de wens om de grijper, of een deel ervan, zonder gebruik van gereedschap te kunnen uitwisselen, zodat deze delen buiten de machine gereinigd zouden kunnen worden .

Na het uitwerken van een aantal mogelijkheden is er gekozen voor een concept waarbij we een wisseldeel hebben ontwikkeld dat nagenoeg alle onderdelen die onder de gripper body hangen bevat. 

Dit complete deel kan nu in korte tijd (en zonder gebruik van gereedschap) worden verwisseld door een schoon deel De vieze delen worden vervolgens extern gereinigd terwijl de machine ondertussen gewoon verder kan draaien.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen