Weegband.

12-06-2020

We hebben ervoor gekozen om (in samenspraak met Thermo Fisher) een eigen ontwerp weegband te maken op de weegunit van Thermo Fisher. De belangrijkste redenen hiervoor zijn een verbeterd hygiënisch ontwerp en de mogelijkheid om de band makkelijk te kunnen verwijderen (en daardoor beter kunt reinigen).

Door de band enkelzijdig op te hangen en uit te rusten met een snelspanconstuctie kan de band nu makkelijk worden verwijderd en schoongemaakt. Door de motor in het midden aan de onderzijde te plaatsen wordt de weegunit zo gelijkmatig mogelijk belast en worden trillingen voorkomen, hetgeen van belang is voor een hoge weegnauwkeurigheid. De aandrijving wordt overgebracht doormiddel van een tandriem.

Deze weegband passen wij toe als kaasweger en is ijkwaardig.  

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen