Verdeelsysteem voor eiersnijder.

14-10-2022

Voor het gelijktijdig doseren van meerdere gesneden eieren hebben we een verdeelsysteem voor onze dubbelkops eiersnijder ontwikkeld. Dit hygiënisch ontworpen systeem kan 120 halve eieren per minuut in julienne reepjes snijden en direct in bakjes doseren.

Met de dubbelkops eiersnijder kunnen er twee eieren per keer in het gewenste patroon worden gesneden (half, kwart, plakje, stukjes of reepjes), maar voor dit project moesten er twaalf in reepjes gesneden halve eieren tegelijk gedoseerd worden. Daarom hebben we een verdeelsysteem bedacht en geproduceerd.

De verdeelsysteem voor de dubbelkops eiersnijder.

Het verdeelsysteem vangt de twee door de eiersnijder in reepjes gesneden en gehalveerde eieren op in vier vakken. Vervolgens schuiven vier andere vakjes onder de eiersnijder om de volgende dosering op te vangen en dit gebeurt daarna nog een keer, zodat in totaal twaalf vakjes gevuld worden. Dan wordt de bodem onder deze vakken vandaan getrokken en worden alle twaalf bakjes in de transportbaan in één keer worden gevuld.

In dit geval worden de gesneden eieren gedoseerd in bakjes Filet Americain, maar de eiersnijder en het verdeelsysteem zijn beiden in hoogte verstelbaar en kunnen daardoor gebruikt worden voor het afvullen van verschillende producten. Voor de gebruiksvriendelijkheid en bereikbaarheid van onderdelen t.b.v. reiniging zijn de eiersnijder en het verdeelsysteem uitgevoerd als twee afzonderlijke units.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen