Tortilla laminator.

27-08-2021

Tijdens de productie van wraps kunnen dikke of ongelijke tortilla’s lastig vouwbaar zijn of zelfs scheuren. Daarom ontwikkelden we de tortilla laminator.

De tortilla laminator egaliseert tortilla’s en drukt deze plat tot de gewenste dikte, waardoor de tortilla’s makkelijker te vouwen en op te rollen zijn. Verwarmde rollers voorkomen dat de tortilla’s scheuren tijdens het egaliseren. De hoogte van de rollen kan aangepast worden om zo de gewenste dikte in te stellen. Verder kan de hygiënische kunststof transportband snel en eenvoudig worden losgemaakt voor reiniging.

De tortilla laminator kan als stand-alone machine worden ingezet of geïntegreerd worden in onze automatische wraplijn.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen