Nieuwe bloemsoorten FlowerCollector.

20-10-2023

We hebben onze FlowerCollector doorontwikkeld en deze robotoplossing is inmiddels geschikt voor het automatisch opvangen en in emmers plaatsen van een grote variatie aan bloemsoorten en (gemengde) boeketten! 

Door het schaarser worden van goede arbeidskrachten is er in de snijbloemenindustrie een groeiende behoefte om arbeidsintensieve taken te automatiseren. Het toepassen van industriële robots kan hierbij uitkomst bieden. Robots zijn flexibel inzetbaar voor repeterende taken, ze zijn imuun voor ziektes, leveren stabiele kwaliteit en hebben het vermogen om 24/7 door te werken.

DERO GROEP NEWS SamenwerkingBercomex 02

Daarom hebben wij in 2019 de eerste FlowerCollector ontwikkeld, waarbij een robot bossen tulpen aan het einde van een lijn automatisch in emmers plaatst. Afgelopen jaren hebben we de FlowerCollector doorontwikkeld, zodat deze naast tulpen nu ook geschikt is voor bijvoorbeeld rozen, chrysanten, trosanjers, gipskruid, alstroemeria en vele andere bloemsoorten. Daarnaast kan de FlowerCollector ook gemengde boeketten verwerken. Zo kan deze robotoplossing afgestemd worden op de behoefte van de gebruiker.

De FlowerCollector is een gepatenteerde oplossing.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen