Verpakken.

Wij zijn thuis in het omverpakken van hele kazen (folie of natuurgerijpt) in dozen of kratten. Voor foliekaasopslag en -transport leveren wij systemen om kazen te beladen in kratten of kisten. De benodigde apparatuur om de kaas in de folie te verpakken kunnen wij integreren in een complete oplossing voor het inpakken van de kazen, waarbij wij de handling en logistiek van de kazen voor en achter de machines verzorgen.

Kistbeladen.

Voor het beladen van foliekaas in kisten worden de kazen per laag geformeerd en in zijn geheel opgenomen en in de kist beladen. Hierbij kunnen we ten einde de vorm van de kaas te behouden voor verdere verwerking de kaas met minimale ruimte rondom de kaas in de kisten beladen. Dit voorkomt uitzetten van de kaas en daardoor verlies bij verdere verwerking.

Grootverpakken.

Wij kunnen het verpakken van hele kazen in omverpakkingen zoals doos of krat als standalone oplossing integreren in een totaalconcept, afhankelijk van functionaliteit en capaciteit kan dit veelal ook gecombineerd worden met het palletiseren.

Kleinverpakken.

Voor het omverpakken van kaasstukken of plakken in een doos of krat hebben wij een groot scala aan standaard inpakoplossingen in ons leveringsprogramma.  Selectie van de juiste oplossing gaat op basis van functionaliteit, capaciteit en beschikbare ruimte.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen