Onderdeel van DERO GROEP

Our drive. Your solution.

End of line solutions.

Handling. Verpakken. Palletiseren. Logistiek.

PACKTECH is een specialist met jarenlange ervaring en kennis in het bouwen van oplossingen voor aanvoeren, afvoeren, overzetten, omverpakken en palletiseren. PACKTECH is onderdeel van de DERO GROEP.
 
Het automatiseren van productieprocessen zit in ons DNA. Net als de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen. Vanuit die intrinsieke drive willen we een bijdrage van betekenis leveren voor de industrie. Met onze disciplines robotics, cheese, convenience en end of line heeft DERO GROEP zich ontwikkeld tot een professionele partner. Deels door autonome groei en deels door het overnemen en integreren van andere bedrijven.

DERO GROEP is ontstaan vanuit DERO (robotics), ELTEN (cheese), BOSGRAAF (cheese en convenience), PACKTECH (end-of-line) en DOESCHOT (cheese).

Wij leveren niet alleen totaaloplossingen maar ook stand-alone modules en machines.

Verpakken.

Voor het omverpakken van alles dat verpakt kan worden in dozen en kratten, kunnen wij een passende oplossing maken. 
Ons leveringsprogramma omvat diverse standaard robotoplossingen voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Deze modules kunnen standalone toegepast worden of door als onderdeel van een compleet automatisch werkende oplossing worden aangeboden. 

Toevoer/transport.

Als onderdeel van een totaaloplossing ontwikkelen en realiseren wij in eigen beheer interne transportsystemen, shuttles, liften etc voor zowel stukgoed als productdragers. 
Ook passen wij AGV’s toe in samenwerking met daarvoor geselecteerde leveranciers. 

Handling.

Robots zijn uitermate geschikt, betrouwbaar en veelal goed toepasbaar als vervanging van manuale arbeid. Of het nu gaat om het eenvoudig overzetten van producten of het verrichten van meer complexe handelingen, wij kunnen bijna alles handlen door het ontwerpen en toepassen van de juiste grijper en robots. 

Palletiseren.

Wij bieden robotoplossingen op maat voor het stapelen of ontstapelen van producten op pallets.  Wij leveren van eenvoudige stand-alone palletisers tot complete end-of-line oplossingen inclusief pallettransport, wikkelen, labelen et cetera.

System integration.

Wij analyseren de behoefte, maken een automatiseringsplan, bedenken en realiseren de oplossing en zorgen ervoor dat de bedachte oplossing in bedrijf wordt gesteld inclusief geïntegreerde apparatuur. Wij regelen alles, van concept t/m aftersales.

‘De opstelling en de voorgestelde lay-out zijn zeer compact waardoor we op een zeer beperkte ruimte een maximaal rendement behalen. Zo’n oplossing is de kracht van DERO GROEP. Daarnaast zijn onder andere de persoonlijke aandacht, het nakomen van beloftes en hun hoge mate van oplossingsgerichtheid absolute pluspunten.’

// Peter Mulder - Synergy Food  //

Our service.