Onderdeel van DERO GROEP

Robots. Grijpers. Software. Totaaloplossingen.

Wij realiseren specialistische robotoplossingen voor het automatiseren van productieprocessen. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wat er ook gebeurt, wij zorgen dat het lukt. Horen wij iemand zeggen dat het niet kan? Extra reden om ons erin vast te bijten! 

DERO is onderdeel van de DERO GROEP.  Wij werken voor eindgebruikers, voor machinebouwers die op zoek zijn naar robot knowhow en binnen DERO GROEP voor onze eigen disciplines cheese, convenience en end-of-line.

Wij verzorgen complete systemen, van concept tot realisatie,  maar zijn ook leverancier van alleen robots, grijpers en software. 

Special solutions.

Innoveren zit in ons DNA. Bestaat er nog geen oplossing? Dan bedenken we er zelf één! Wij denken graag vanaf het prille begin mee met onze klanten om zo met elkaar de juiste concepten, processen en logistieke stromen vorm te geven en samen tot een goed resultaat te komen.

Knowhow.

Door onze kennis en ervaring op het gebied van robotics kunnen wij, samen met onze klanten, de juiste oplossing uitdenken en realiseren. Wij denken graag vanaf het prille begin mee met onze klanten om zo met elkaar de juiste concepten en logistieke stromen vorm te geven.

Robots.

In veel van onze oplossingen staan robots centraal. We werken met gerenommeerde merken, waaronder FANUC, Stäubli, ABB en Schneider. Afhankelijk van de toepassing, en de eventuele voorkeur van de klant, kiezen wij de juiste robot (of cobot). We zijn thuis in de producten en software van deze robotproducenten en kunnen hiervoor tevens het onderhoud en service verzorgen.

Grippers.

Wij hebben 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van robotgrijpers, van supereenvoudige tot multifunctionele grijpers. Onze ervaren engineers creëren op maat de juiste grijper voor de gewenste toepassing. Een robot zonder grijper kan nog niets maar door de robot met de juiste grijper te integreren in een oplossing kunnen we (bijna) alle productieprocessen automatiseren.

Software.

Voor alle robottoepassingen creëren wij in eigen huis software. De structuur waarin deze software wordt vormgegeven is elementair voor een betrouwbare werking en de servicevriendelijkheid. Wij gebruiken een zeer solide programmastructuur die gebaseerd is op onze kennis en jarenlange ervaring. In deze programmatuur voorzien wij, behalve de robot, alle achtergrondprogramma’s zoals het besturen van randapparatuur, HMI, handbediening en communicatie met hoger gelegen systemen.

System integration.

Wij zijn niet alleen de ideale partner voor robots, grijpers en software maar integreren ook totale automatiseringsoplossingen waarvan de robot een onderdeel is. Wij leveren totaaloplossingen inclusief alle benodigde apparatuur en besturing. Denk hierbij onder meer aan interne transportsystemen, AGV’s, koppelingen met WMS en CMS. Wij analyseren de behoefte, maken een automatiseringsplan en realiseren de bedachte oplossing. Wij regelen alles, van concept t/m aftersales.

DERO GROEP Robotics Tanis
DERO GROEP Robotics Keune
DERO GROEP Robotics Dominos
DERO GROEP Robotics Mopabloem
DERO GROEP Robotics Teijin
DERO GROEP Robotics Aware
DERO GROEP Robotics FrieslandCampina

'Elke keer opnieuw zijn we onder de indruk van hun creatieve robotoplossingen die passen binnen het (investerings)budget. Robots zijn niet meer weg te denken in ons bedrijf en DERO GROEP ‘ont zorgt’ ons hierbij.'

// EdwinTwaalfhoven - FrieslandCampina Cheese  //

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen