Open sollicitatie.

Hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Dat is jammer want als wij iets voor jou zijn dan ben jij ook vast iets voor ons! Lees hieronder meer over ons bedrijf, onze cultuur en de werkomgeving. Denk jij dat wij echt goed bij elkaar passen? Dan horen we graag van jou!

Een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing…

Bedrijf.

Toen onze CEO en founder Maro Dedel in aanraking kwam met industriële robots was hij op slag verliefd. In 1994 begon hij zijn eigen bedrijf. Inmiddels zijn wij een innovatief, gedreven en ervaren bedrijf dat productieprocessen automatiseert. We hebben circa 130 medewerkers, verdeelt over drie vestigingen in Nederland (Nieuw-Vennep, Joure en Alkmaar) en leveren over de hele wereld. Door de synergie tussen onze pijlers robotics, cheese, convenience en end-of-line kunnen wij complete (robot)oplossingen realiseren voor productiebedrijven.

dero groep logo svg file
dero groep logo svg file
dero groep dero drive hands working craft
Cultuurprofiel.

‘Ons team bestaat uit aanpakkers. We houden ervan om ons vast te bijten in onze uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt. En het lukt altijd. Ook als de oplossingen niet voor de hand liggen. Dan bedenken we er zelf één.

We nemen onze afspraken heel serieus, maar we doen er ondertussen alles aan om de sfeer wel ontspannen te houden. We proberen ook open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn, en altijd zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar.

Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.’

Profiel.

Wat wij je bieden

• Een uitdagende baan
• Een gedreven club collega’s
• Kansen om te groeien en te ontwikkelen
• Een inspirerende werkomgeving
• Een ambitieuze cultuur

Wat wij je vragen

• Een enorme drive
• Passie voor techniek
• Zelfstandige, creatieve en praktische instelling
• Ambitieus
• Teamplayer

(een groot deel van het profiel is afhankelijk van de gewenste functie)

© Yourbrand

Delen

Interview.

Ik ben Chris de Graaf, monteur bij DERO GROEP.

In welk project ben jij het meest getest op je drive?
Bij het plaatsen van het spoelhandling project bij Teijin, een omvangrijk project wat in korte tijd geplaatst moest worden. Veel mensen op de vloer, werken in twee ploegen en een hoop factoren die samen moesten vallen. Het is dan gaaf als je het hele team als geoliede machine ziet werken en de planning zonder al te veel problemen gewoon gehaald wordt.

Wat vind jij het leukste aan dit bedrijf?
Het leukste aan dit bedrijf vind ik dat je niet ‘vastgebeiteld’ zit in een functie, er wordt goed gekeken naar wat je allemaal kan en wilt (leren) en hier wordt je ook in aangemoedigd jezelf te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het een erg leuke club mensen om mee te werken. 

Wat is je advies aan nieuwkomers?
Verwacht (vooral in de buitendienst), geen dagen van 8 tot 5. Soms moet je door tot het klaar is, daar moet je wel tegen kunnen.

Solliciteren.

'Ook op de momenten dat we niet actief op zoek zijn naar nieuwe mensen komen we graag in contact met mensen die bij ons passen. Het zou tenslotte zonde zijn om zo'n wederzijdse kans te laten lopen! Dus ga jij voor het hoogst haalbare en bijt je je graag vast in een uitdaging? Laat ons het weten...

Solliciteren?

Mail ons 
1. Je curriculum vitae
2. Een motivatie om bij ons te komen werken
3. Een omschrijving van jouw ideale baan
4. Een omschrijving van een teamprestatie waar je trots op bent

Adres

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
werkenbij@dero-groep.nl
www.dero-groep.nl

Bekijken
dero group logo svg file dia positive

We are a driven team that has a solution for everything. If the solution is not at hand, we come up with one ourselves. Because no matter what, we always make sure it works.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contact details locations