Our thanks. Your present.

Merry Christmas.

Your present.

Ook dit jaar willen we jullie weer bedanken voor je inzet in het afgelopen jaar. In navolging op vorig jaar willen we jullie ook nu weer de kans geven om zelf je kerstpakket samen te stellen met artikelen uit onze eigen kerstshop. Naar ons idee voor ieder wat wils! Maak zo snel mogelijk je keuze en wij gaan onze uiterste beste doen aan alle wensen tegemoet te komen.

Je mag  4 cadeaus uitzoeken.


Bestel je kerstpakket vóór 10 december a.s.  via onderstaande webshop!  Heb je op die datum nog geen keuze gemaakt, dan stellen wij een verassingspakket voor je samen.

Op vrijdag 17 december staat je pakket dan voor je klaar in de vestiging naar keuze.

Wij wensen jullie alvast een heel fijne decembermaand !

Zoet

Dark chocolat specials

Vijf stuk Willie's cacao ‘Dark Selection’ (Surabaya Gold, Chulucanas Gold, Sambirano Gold, Las Trincheras Gold en San Agustin Gold).

Kerststaaf en grote stol

Klassieke grote kerststol (1000 gram) en een heerlijk roomboter kerststaaf van Bakker van Maanen.

Kerstkrans en kleine stol

Een traditionele roomboter kerstkrans en klassieke kerststol (500 gram) van Bakker van Maanen.

Roombotertulband vanille en kleine stol

Roombotertulband vanille en klassieke kerststol (500 gram) van Bakker van Maanen.

Roombotertulband kirsch en kleine stol

TEen heerlijke kirsch roombotertulband en een klassieke kerststol (500 gram) van Bakker van Maanen.

Hartig

Notenmix

Een lekker notemixpakket van Het Smaakhuis met een zakje Huys Dever notenmelange, Indian Curry melange, Notenmelange (on-)gezouten. (allen vers gebrand) , dan zakje doppinda’s, zakje grissini sticks genovese, zakje Sumatra rijstcrackers mix. 

Borrelpakket

Een gezellig borrelpakket van Het Smaakhuis met een zakje Huys Dever notenmelange, zak Hoeksche chips, kaasvlinders, zakje borrelnoten, zakje grissini pesto en het stukje kaas. 

Drank

Een heerlijk mix pakket

Een lekkere rosé port, heerlijk gekoeld te drinken met ijs of in de mix met de frisse Prosecco als een heerlijke cocktail voor de feestdagen.

Borrel pakket Bénézet

Drie heerlijke flessen Bénézet wijn: een frisse wit, een sappige fruitige rosé en een soepele zachte rood.

Wijnpakket rood

Twee heerlijke Spaanse rode wijnen van het wijnhuis Baron de Ley. De reserve heeft twee en de Barique een jaar eiken gehad. Beiden volle, vurige en sappige rode wijnen voor de liefhebbers!

Wijnpakket wit

Twee heerlijke feestdagenwijnen, een frisse fruitige droge Chenin Blanc en een mooie traditionele volle Chardonnay met een mooie afdronk voor wijnliefhebbers.

Limoncello

Een mooie top limoncello, rechtstreeks geïmporteerd uit het zonnige Sicilië door onze wijnhandelaar.

Roger Manceaux Champagne

Champagne Roger Manceaux is een kleine zelfstandige champagneproducent die jaar in jaar uit met veel passie en kennis prachtige champagnes maakt. Deze Cuvée de Reserve is een mooie, frisse aperitief champagne van drie verschillende druiven (pinot noir, chardonnay en meunier).

Berging B-serie giftpack

Met dit proefpakket maak je kennis met de B-serie bieren van Berging Brouwerij.
B1 Hefe weizen, B2 Biscuit Blond, B3 Drie Granen Tripel, B4 Spicy Saison, B5 India Pale Ale, B6 Kandij Quadrupel

Berging Infused six-packBerging Infused six-pack

Met dit proefpakket maak je kennis met een assortiment speciale bieren van Berging Brouwerij. 
2x TR21 Tripel Triple Sec Infused, 2x RIS21 Russian Imperial Stout Bourbon infused en 2x BW21 Barley Wine Cognac infused

Boeken

Het Alles

‘n dit meeslepende maar ook beangstigende vervolg op de wereldwijde bestseller De Cirkel onderzoekt Dave Eggers op overtuigende en beklemmende wijze waar de dominantie van een volledig digitale cultuur toe kan leiden, en wat er gebeurt als iemand besluit zich hiertegen te verzetten. 

Fortuna’s kinderen

Fortuna's kinderen is een twee eeuwen omspannende, verrassend actuele familiesaga over mensen die hun leven niet lieten begrenzen door risico's en hun liefdes niet door huidskleur. 

Ziek gelukkig

In 'Ziek gelukkig' deelt Ruud zijn ervaringen over ziek en gezond zijn, soms pijnlijk en ontroerend, maar bovenal positief en vol levenslust, op zijn eigen onnavolgbare wijze.

Een zinvol leven

In het vervolg van de succesvolle interviewreeks ‘De zin van het leven’ stelt Fokke Obbema aan zijn inspirerende gesprekpartners de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’

Doe en denk als James Bond

Wat kun je leren van de beroemdste spion ter wereld? In Doe en denk als James Bond deelt bestsellerauteur Stéphane Garnier alle geheimen van 007 om je leven leuker en succesvoller te maken.

Amalia

Met 'Amalia' zet Claudia de Breij de traditie voort die begon met Hella Haasse die een portret van Beatrix schreef (1955). Het boek laat zien wie Amalia is door de ogen van Claudia de Breij. 

De oogst

Een echte ouderwetse Scandithriller waarin de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog Sebastian Bergman centraal staat.

Leef

Bibian Mentel kreeg sinds het jaar 2000 vijftien keer de diagnose kanker. In 'Leef' lees je hoe Bibian na elk slechtnieuwsgesprek snel de knop omzet en hoe ze er heel bewust voor kiest om te leven.

Ik ga leven

Tot haar zeventiende ging Lale Gül in het weekend naar een Koranschool van Stichting Milli Görüş. In haar autobiografische debuutroman 'Ik ga leven' betwist ze alles wat ze daar geleerd heeft en meer.

De magie van de Formule 1

Wat is nou de magie van de Formule 1? Om dat te ontdekken gaat Jack Plooij in De magie van de Formule 1 in gesprek met bekende, en minder bekende, F1-vrienden die in en om de circuits werken.

De tranen van Messi

In 'De tranen van Messi' wisselt Edwin Winkels de tranen van vreugde en van pijn af, waardoor een prachtige minibiografie ontstaat van de man die vrijwel alle records in het voetbal heeft gebroken.

Gewoon André

In vele, lange ongedwongen gesprekken met André, zijn dierbaren, vrienden, bekenden en vakbroeders duikt Bert Kuizenga in de recente geschiedenis van de artiest.

DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

Voor dit boek ontwikkelde Mark Tuitert 10 praktische lessen waarmee iedereen, voor elke situatie, een stoïcijnse mindset kan trainen.

Nevenschade

Wat als er achter een deal tussen een Amerikaanse armaceut en onze minister-president een beangstigend complot schuilgaat?

Mindf*ck next level

Ervaar pagina na pagina hoe het is om zelf gemindf*ckt te worden, verbaas je vrienden en leer gaandeweg alles over de werking van je brein, cognities en zintuigen.

Het Evacomplex

De nieuwe thriller van Jeroen 'Het Pauluslabyrint' Windmeijer en Jacob Slavenburg: twee kenners van zaken, twee keer de spanning! Het Evacomplex is een spannende thriller, waarin een vrouw uit de geschiedenis in ere wordt hersteld.

De liefdesbrief

In deze spannende roman van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf? 

Zo maak je iemand een kopje groter

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over leiderschap, geluk, ambitie, veranderen, thuiswerken, psychologie, motivatie en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.

De nachtdienst

De nieuwe Esther Verhoef - spannender dan ooit! Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je nooit meer veilig. 

Ons geld is stuk

Toegankelijk en leesbaar boek over bitcoin van autoriteiten Bert en Peter Slagter. Zij garanderen niet dat bitcoin een succes wordt. Sterker nog, we zien allerlei manieren waarop het kan mislukken. Maar ze zien ook manieren waarop het kan slagen en de wereld ingrijpend kan veranderen.

BBQ Feast on fire

Van bestseller Smokey Goodness is er nu ‘BBQ Feast on Fire’: hét BBQ-boek voor party’s en feesten. Kerst, koningsdag, of zomaar in de zomer: invite your friends & get your grill on!

Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben

Er is een groot verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn. Roué Verveer is eigenlijk al zijn hele leven gelukkig. Zonder dat het gebaseerd is op enig wetenschappelijk onderzoek, wil hij graag delen wat volgens hem werkt.

Spelletjes

Carcassonne

Bordspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun pionnen inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Je scoort punten wanneer een bezette weg, stad, klooster of weiland wordt afgebouwd. Denk goed na waar je aan bouwt.
OP=OP

Spookslot

Spookslot is een spannend ontsnappingsspel voor 2 tot 6 spelers, dat zich afspeelt in een zelf in elkaar te zetten 3D-kasteel met bewegende valstrikken en rollende kogels.
OP=OP

De Crew - Missie diepzee

Diepzeeduikers gezocht! Ga in dit coöperatieve kaartspel naar de bodem van de oceaan op zoek naar mysterieuze ruïnes. In De Crew: Missie Diepzee moet je aan de hand van een slagenspel steeds moeilijker wordende missies voltooien. Door ervoor te zorgen dat de juiste speler de juiste kaarten binnenhaalt, rond je de missies af. Maar pas op, want een fout is gauw gemaakt! Bevat variant voor 2 spelers
OP=OP

Exit het spel - De Dode in de Oriënt-Express

Beleef de escape room experience bij je thuis! Coöperatief spel (alleen of met z’n vieren te spelen) met als doel te ontsnappen als in een werkelijke escape room. Dat lukt uitsluitend als je een serie raadsels oplost. Een onvergetelijke, eenmalige spelervaring voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.
OP=OP

30 Seconds - Pijlsnel Partyspel

Spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen.
Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?
OP=OP

Port Royal

Vlot kaartspel vol risico en tactiek. Verzamel gouden munten met schepen en ga op expeditie. De spelers moeten voortdurend kiezen tussen risico nemen of stoppen en met minder tevreden zijn. Zeer geschikt voor zowel families als gevorderde spelers.
OP=OP

Cosmetica

The ritual of Samurai - giftset

Deze prachtige geschenkdoos van The ritual o Sakura is het perfecte geschenk of lekker voor jezelf.
(schuimende douchegel 50ml, hair & body wash 70ml, anti-transpirant spray 50ml, scheercrème 70ml)

The ritual of Samurai - scheercrème

Creëer met deze scheercrème (250ml) van The Ritual of Samurai een beschermende barrière tussen je huid en het scheermes

The ritual of Samurai - Gel-wax

De shiny haarwax van The Ritual of Samurai geeft je haar een sterke fixatie. Dankzij de prettige textuur realiseer je binnen een paar seconden een natuurlijke wetlook. 

The ritual of Samurai - Douchegel en anti-transpiratie spray

Unieke doucheschuimtechnologie met bamboe-extract en sandelhout. Een rijk, verzachtend schuim met een frisse geur dat je hele lichaam grondig en zacht reinigt. Na 1x sprayen ben je 24/7 fris en beschermd dankzij deze antiperspirant van The Ritual of Samurai.

The ritual of Sakura - giftset

Deze prachtige geschenkdoos van The ritual o Sakura is het perfecte geschenk of lekker voor jezelf.
(schuimende douchegel 50ml, hair & body mist 20ml, body cream 70ml, body scrub 70ml)

The ritual of Sakura - handzeep en handbalsem

Transformeer een alledaagse routine tot een betekenisvol moment met deze handzeep van The Ritual of Sakura.
Deze volle en luxe handbalsem bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om droge handen te verzachten en te voeden.

The ritual of Sakura - douchegel en shampoo

Schenk je huid een nieuw begin met het doucheschuim van The Ritual of Sakura.
Geef je haar een nieuw begin met deze voedende shampoo voor glanzende gezonde lokken, van de haarwortel tot aan de punten. De shampoo verstevigt je haar en verzorgt je hoofdhuid.

The ritual of Sakura - bodycrème

Onze meest verkochte bodycrème van The Ritual of Sakura is precies wat je nodig hebt om op te bloeien

The ritual of Hammam - Car Perfume

Een exclusieve autoparfum met verfrissende eucalyptus en rozemarijn als basis. Je auto wordt je tweede huis met deze exclusieve car perfume, die geactiveerd wordt door de luchtstroom uit het ventilatiesysteem van de auto

The ritual of Karma - Car Perfume

Een exclusief autoparfum op basis van Witte Lotus & Organische Witte Thee. Maak je auto tot je tweede huis met dit exclusieve autoparfum, geactiveerd door de luchtstroom uit de blower.

Gadgets

Walter wallet aluminium raw

Je betaalkaarten zijn gemakkelijk te selecteren met het gepatenteerde stapel-en-schuifsysteem en de aluminium portemonnee geeft ook extra bescherming met zijn RFID-schild. Draagt tot 7 kaarten plus briefgeld.

Walter wallet aluminium slim gunmetal

Je betaalkaarten zijn gemakkelijk te selecteren met het gepatenteerde stapel-en-schuifsysteem en de aluminium portemonnee geeft ook extra bescherming met zijn RFID-schild.
Deze minimalistische aluminium slim wallet voor 4 pasjes is dun, licht en snel.

Walter wallet aluminium slim black

Je betaalkaarten zijn gemakkelijk te selecteren met het gepatenteerde stapel-en-schuifsysteem en de aluminium portemonnee geeft ook extra bescherming met zijn RFID-schild.
Deze minimalistische aluminium slim wallet voor 4 pasjes is dun, licht en snel.

Walter Key Boss black

Vernoemd naar het Nederlandse woord voor sleutelbos, is de Key Boss de nieuwe manier om je sleutels te dragen en ze in stijl tevoorschijn te toveren. In de beschermende behuizing passen tot 7 sleutels.

Walter Key Boss cement grey

Vernoemd naar het Nederlandse woord voor sleutelbos, is de Key Boss de nieuwe manier om je sleutels te dragen en ze in stijl tevoorschijn te toveren. In de beschermende behuizing passen tot 7 sleutels.

Walter Key Boss bright blue

Vernoemd naar het Nederlandse woord voor sleutelbos, is de Key Boss de nieuwe manier om je sleutels te dragen en ze in stijl tevoorschijn te toveren. In de beschermende behuizing passen tot 7 sleutels.