Modules.

De opbouw van onze wraplijnen is gebaseerd op het samenvoegen van verschillende modules tot een geheel. Naast integratie in een automatisch werkende lijn kunnen al deze modules tevens standalone worden toegepast. Ons leveringsprogramma bevat o.a. modules voor het aanvoeren en/of doseren van producten, ingrediënten en sauzen, snijsystemen, end-of-line oplossingen, etc.

DERO GROEP wrap modules tortilla laminator 01

Tortilla laminator. 

BOSGRAAF/TLA*1800

Module voor het lamineren van tortilla wraps ter vereffening en voorverwarming. Hierdoor zijn de tortilla’s makkelijker te vouwen en op te rollen. De tortilla laminator kan als standalone machine worden ingezet of geïntegreerd worden in een complete enkelbaans, dubbelbaans, of high speed wraplijn.

Sausdoseur.

BOSGRAAF/SDW*1800

Ons leveringsprogramma omvat diverse doseurs en doseerkoppen voor het doseren van sausen en andere viskeuze materialen. Afhankelijk van het te doseren product en de gewenste doseernauwkeurigheid, kan gekozen worden voor een pomp-, schuif- of gewichtsdoseur. Al onze doseurs zijn eenvoudig uit elkaar te halen voor reiniging. Afhankelijk van de gewenste opstelling en capaciteit kan gekozen worden voor een enkelbaans of meerbaans uitvoering. Optioneel kunnen de doseurs worden voorzien van toevoersystemen.

SAUSDOSEUR

Contactloze sausdoseur.

BOSGRAAF/SDQ*3600

Voor het doseren van vloeibare voedingsmiddelen zoals sauzen hebben we naast de normale sausdoseur ook een contacloze doseur in ons leveringsprogramma. Deze quantumdoseur…
Eenvoudig reinigbaar
hogere capaciteit?

CONTACTLOZE SAUSDOSEUR

Spread doseur.

Wij hebben doseerapparatuur voor vaste en vloeibare voedingsmiddelen. Afhankelijk van het te doseren product en de gewenste doseernauwkeurigheid, kunnen onze klanten kiezen voor een pomp-, schuif- of gewichtsdoseur. Al onze doseurs zijn eenvoudig uit elkaar te halen voor het reinigen. Optioneel kunnen de doseurs worden voorzien van toevoersystemen.

spread doseur

Volumedoseur.

BOSGRAAF/VOD*2100

De volumedoseur is een eenvoudige en compacte module die geschikt is voor het doseren van vaste ingrediënten op basis van volume. De machine is geschikt voor diverse soorten gesneden groenten, sla, kruiden, vlees in reepjes of blokjes, gebraden gehaktballetjes, gepelde garnalen, diverse mixen van vlees/groente en overige ingrediënten die los van elkaar blijven tijdens het roeren en er geen brugvorming ontstaat. De doseur is verplaatsbaar en afhankelijk van de gewenste opstelling en capaciteit kan gekozen worden voor een enkelbaans of meerbaans uitvoering.

VOLUMEDOSEUR
DERO GROEP wrap modules eiersnijder 01

Eiersnijder.

BOSGRAAF/EGC*1800S

Voor het toevoeren van gesneden eieren ten behoeve van salades of opmaak van sandwiches of wraps is onze eiersnijder uitermate geschikt. Hiermede kunnen eieren efficiënt en gecontroleerd in verschillende patronen worden gesneden (half, kwart, plakje, stukjes of reepjes). Door wisselen van de snijkop kan een ander snijpatroon worden verkregen. Afhankelijk van de gewenste capaciteit kan gekozen worden voor een enkel- of dubbelkops uitvoering. Ook kan de eiersnijder geleverd worden met verdeelsysteem voor het gelijktijdig doseren van meerdere gesneden eieren.

Snij unit.

Onze hygiënisch ontworpen snijmodules met ultrasoon of circulair mes kunnen automatisch op hoge snelheid (belegde) wraps, sandwiches en kleinbrood snijden.

SNIJ UNIT

Robot inpakcel.

Tekst...

ROBOT INPAKCEL

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag. Maak gebruik van het contactformulier hieronder of stuur een mail naar info@dero-groep.nl.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
Bekijken