Wraps.

Voor het opmaken/samenstellen van wraps leveren wij automatisch werkende opmaaklijnen die naar wens van de klant kunnen worden samengesteld uit een breed scala aan standaard modules. Deze complete lijnen worden gekenmerkt door een hoge automatiseringsgraad en een bovenliggende lijnbesturing. Ook besteden wij veel aandacht aan hygiënisch design.

Onze modules voor toevoer, transport, doseren, snijden en verpakken kunnen ook standalone worden ingezet.

DERO GROEP wrap basis wraplijn 01

Basis wraplijn.

Onze basis wraplijn bestaat uit volkunststof transportbanden met krathouders voor het beleggen van tortillas en een vouw- en rolunit voor het automatisch vouwen en rollen van de belegde tortillas. Het door ons ontwikkelde unieke vouw- en rolproces zorgt voor een strak gerolde wrap met een consistente lengte en diameter (klant specifiek te bepalen). De lijn is ontworpen volgens EHEDG-richtlijnen.

Optioneel kan de lijn uitgebreid worden met onze modules voor het toevoeren, transporteren, doseren, snijden en verpakken.

BASIS WRAPLIJN
00 DERO GROEP Convenience Wrap Enkelbaans wrap 03

Enkelbaans wraplijn.

Ten behoeve van het opmaken van wraps hebben wij een unieke lijn ontwikkeld waarmee tortillas (deels) automatisch worden belegd om vervolgens automatisch te worden gevouwen, gerold en indien gewenst gesneden. De lijn wordt klant specifiek opgebouwd uit modules op basis van de gewenste functionaliteit en capaciteit.

Het voordeel voor de gebruiker is een vergaand geautomatiseerde lijn met een zekere output, hoge performance en optimale kwaliteit en hygiëne.

DERO GROEP wrap dubbelbaans wraplijn 02

Dubbelbaans wraplijn.

Voor het opmaken van wraps met hogere capaciteit is onze unieke wraplijn ook als dubbelbaans uitvoering beschikbaar. Net als de enkelbaans lijn worden tortillas met deze lijn deels automatisch belegd en daarna automatisch gevouwen, gerold en indien gewenst gesneden. Doordat de lijn wordt opgebouwd uit modules kan deze naar eigen wens samengesteld worden.

High speed wraplijn. 

Voor het opmaken van wraps met hoge capaciteit/op hoge snelheid…

HIGH SPEED WRAPLIJN
DERO GROEP wrap modules tortilla laminator 01

Modules.

De opbouw van onze wraplijnen is gebaseerd op het samenvoegen van verschillende modules tot een geheel. Naast integratie in een automatisch werkende lijn kunnen al deze modules tevens standalone worden toegepast. Ons leveringsprogramma bevat o.a. modules voor het aanvoeren en/of doseren van producten, ingrediënten en sauzen, snijsystemen, end-of-line oplossingen, etc.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag. Maak gebruik van het contactformulier hieronder of stuur een mail naar info@dero-groep.nl.

Lees hier onze privacy policy.

'De knowhow op kaas gebied is megagroot bij DERO GROEP en daarmee hebben ze een voorsprong op de rest.’

// Mees Visser - Visser Kaas Huizen  //

Our service.
Bekijken