Our drive. Your solution.

Deze vacature staat niet meer open

Deze vacature staat niet meer open

Vestiging: Nieuw Vennep/Joure/Alkmaar

Bedankt voor je interesse in onze bedrijf. Helaas staat deze vacature op dit moment niet meer open.
Jammer want als wij iets voor jou zijn dan ben jij ook vast iets voor ons! Lees hieronder meer over ons bedrijf, onze cultuur en de werkomgeving. Denk jij dat wij echt goed bij elkaar passen? Stuur dan een open sollicitatie of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

Een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing…

Bedrijf.

Toen onze CEO en founder Maro Dedel in aanraking kwam met industriële robots was hij op slag verliefd. In 1994 begon hij zijn eigen bedrijf. Inmiddels zijn wij een innovatief, gedreven en ervaren bedrijf dat productieprocessen automatiseert. We hebben circa 130 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Nederland (Nieuw-Vennep, Joure en Alkmaar) en leveren over de hele wereld. Door de synergie tussen onze pijlers robotics, cheese, convenience en end-of-line kunnen wij complete (robot)oplossingen realiseren voor productiebedrijven.

Cultuurprofiel.

‘Ons team bestaat uit aanpakkers. We houden ervan om ons vast te bijten in onze uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt. En het lukt altijd. Ook als de oplossingen niet voor de hand liggen. Dan bedenken we er zelf één.

We nemen onze afspraken heel serieus, maar we doen er ondertussen alles aan om de sfeer wel ontspannen te houden. We proberen ook open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn, en altijd zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar.

Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.’