Our drive. Your solution.

Vacature Servicemanager

Vacature Servicemanager

Vestiging: Joure

Voor de afdeling Service bij onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een Servicemanager die stevig in zijn/haar schoenen staat. 

Een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing…

Bedrijf.

Toen onze CEO en founder Maro Dedel in aanraking kwam met industriële robots was hij op slag verliefd. In 1994 begon hij zijn eigen bedrijf. Inmiddels zijn wij een innovatief, gedreven en ervaren bedrijf dat productieprocessen automatiseert. We hebben circa 130 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Nederland (Nieuw-Vennep, Joure en Alkmaar) en leveren over de hele wereld. Door de synergie tussen onze pijlers robotics, cheese, convenience en end-of-line kunnen wij complete (robot)oplossingen realiseren voor productiebedrijven.

Cultuurprofiel.

‘Ons team bestaat uit aanpakkers. We houden ervan om ons vast te bijten in onze uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt. En het lukt altijd. Ook als de oplossingen niet voor de hand liggen. Dan bedenken we er zelf één.

We nemen onze afspraken heel serieus, maar we doen er ondertussen alles aan om de sfeer wel ontspannen te houden. We proberen ook open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn, en altijd zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar.

Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou.’

Functie.

De rol van Servicemanager bij DERO GROEP in Joure is een nieuwe functie binnen de snel groeiende service organisatie. Er zijn duidelijke kades opgesteld voor deze rol maar je krijgt de ruimte om deze zelf nog te 'finetunen'.  Met jouw kritische blik weet jij de processen strak te trekken en te verbeteren. Daarnaast ben je goed in het bewaken van afspraken en kun je ook op strategisch niveau sparren en schakelen met de Business Unit Manager Service. 

Profiel.

Wat zoeken wij in jou?

•    Je staat stevig in je schoenen, weet het team te enthousiasmeren
•    Je bent goed in het analyseren van bedrijfsprocessen.
•    Je bent sociaal en verbindend.

Wat breng jij mee?

 • afgeronde technische studie op HBO niveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in technische omgeving
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring.
Klik hier voor complete functieomschrijving

 

1. Wat ga je doen?

De rol van Servicemanager bij DERO GROEP in Joure is een nieuwe functie binnen de snel groeiende service organisatie. Er zijn duidelijke kaders opgesteld voor de rol, maar je krijgt de ruimte om deze zelf nog te ‘finetunen’. Met jouw kritische blik weet jij processen strak te trekken en te verbeteren. Daarnaast ben jij goed in het bewaken van afspraken en kun jij ook op strategisch niveau sparren en schakelen met de Business Unit Manager Service. 

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de Serviceafdeling. Je bent operationeel leidinggevende van een ervaren team wat betstaat uit zo’n 10 monteurs, 2 planners en 2 werkvoorbereiders/inkopers. 

Het is jouw taak opvolging te geven aan de Service Level Agreements (SLA’s). Je hebt daarom veel contact met klanten en monteurs, zodat de gemaakte afspraken worden nagekomen, met tevreden klanten en medewerkers als resultaat. 

De nadruk ligt op procesverbetering en de mensen van de Serviceafdeling hierin mee te nemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw medewerkers. Je faciliteert de medewerkers en zorgt er voor dat zij over de juiste kennis en kunde beschikken. Ook voer je beoordelingsgesprekken met jouw team en voer jij de sollicitatiegesprekken wanneer het team moet worden uitgebreid.

 2. Wie ben jij ?

 • Jij staat stevig in je schoenen en weet het team te enthousiasmeren voor jouw nieuwe plannen.
 • Heb jij ervaring als bijvoorbeeld productieleider, servicemanager, servicecoördinator of projectcoördinator? Dan is dit een interessante stap voor jou.
 • Jij bent goed in het analyseren van bedrijfsprocessen. Met jouw kritische blik weet jij altijd verbetermogelijkheden te vinden.
 • Je hebt de technische kennis om met de monteurs te kunnen sparren.
 • Je bent sociaal en verbindend. Je hebt aandacht voor de medewerkers in jouw team.

 3.  Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde technische studie op HBO-niveau.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een technische omgeving.
 • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring.
 • Je bent dusdanig technisch onderlegd, dat je kunt meepraten/denken met de servicemonteurs.
 • Je hebt een commerciële en servicegerichte mindset.
 • Je bent ambitieus en hebt de drive om bij een groeiende organisatie aan de slag te gaan. Je bent één van de kartrekkers binnen de serviceorganisatie.

4.  Wat bieden we?

 • Een fulltime baan voor vijf dagen per week
 • Een salaris tussen € 5.000,- en € 6.000,-
 • Een auto van de zaak. 

Solliciteren.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Te gek! Dan lijkt het erop dat  jij past bij wie wij zijn en waar wij voor staan!

Solliciteren?

Mail ons 
1. Je curriculum vitae
2. Een korte motivatie om bij ons te komen werken
3. Een korte omschrijving van een teamprestatie waar je trots op bent

Adres

DERO GROEP
Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
werkenbij@dero-groep.nl
www.dero-groep.nl

Our products.