Our drive. Your solution.

Werken bij DERO GROEP

Our jobs.

Wij proberen  open te staan voor ieders perspectief, nooit uitgeleerd te zijn en zorg te blijven dragen voor onszelf en voor elkaar. Dat verwachten we van onszelf, elkaar en straks ook van jou. Past dat bij jou? En heb jij de DERO DRIVE? Dan horen we graag van jou!
Hieronder meer informatie over openstaande vacatures, open sollicitaties en stage-/ afstudeeropdrachten.

Our vacancies are only available in Dutch because you need to master this language in order to work for us.

Ben jij geïnteresseerd in industriële robots en wil je graag kennismaken met ons bedrijf? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 27 mei a.s. van 09.00 tot 13.00 uur in Nieuw-Vennep.

Om deel te nemen aan onze open dag, vragen wij je vriendelijk om je aan te melden

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Zijn wij iets voor jou? Dan ben jij iets voor ons!

Openstaande vacatures.

Heb jij de DERO DRIVE en het gevoel dat wij het bedrijf zijn dat bij jou past? Dan horen we graag van je! Hieronder onze openstaande vacatures. Klik op de buttons voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren.

Allround servicemonteur 

Vestiging: Alkmaar

Wij zijn op zoek naar een allround servicemonteur. Als servicemonteur ben je continue bezig om de door DERO GROEP geleverde machines en installaties in topconditie te houden. Samen met je collega’s en leidinggevende doe je er alles aan om gemaakte afspraken na te komen en te gaan voor het hoogst haalbare.

Lead engineer

Vestiging: Nieuw Vennep

Voor onze vestiging in Nieuw Vennep wij op zoek naar een Lead engineer. Je zorgt voor het ontwerpen en uitwerken van verkochte projecten en je helpt mee met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, technieken of installaties.

Senior Sales accountmanager Nieuw-Vennep

Vestiging: Nieuw Vennep

Voor onze vestiging in Nieuw Vennep wij op zoek naar een senior sales account manager. Je genereert orders inclusief alle activiteiten die daarop betrekking hebben zoals leads genereren, netwerken, klantrelaties onderhouden en bijdrage aan PR, deelname beurzen.

Senior Sales accountmanager Joure

Vestiging: Joure

Voor onze vestiging in Joure wij op zoek naar een senior sales account manager. Je genereert orders inclusief alle activiteiten die daarop betrekking hebben zoals leads genereren, netwerken, klantrelaties onderhouden en bijdrage aan PR, deelname beurzen.

Electromonteur (binnen/buiten)

Vestiging: Joure

Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een electromonteur. In deze allround functie werk je samen met collega’s aan het elektrotechnisch opbouwen en aansluiten van machines/installaties, bouwen van panelen, bekabelen, aansluiten en testen in de werkplaats en bij de klant. 

Verspaningsspecialist

Vestiging: Nieuw-Vennep 

Voor onze vestiging in Nieuw Vennep zijn wij op zoek naar een verspaningsspecialist. Je hoofdtaak is het vervaardigen van onderdelen, hoofdzakelijk middels verspanende technieken, zowel conventioneel als CNC. 

Monteur buiten

Vestiging:  Nieuw-Vennep en Joure

Voor zowel onze vestiging in Nieuw-Vennep als onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een monteur.  Als buitenmonteur zorg je ervoor dat de installatiewerkzaamheden en inbedrijfstelling van installaties op locatie optimaal verlopen.

Assemblage medewerker

Vestiging: Joure

Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker. Je hoofdtaak is het samenbouwen/assembleren van machines/installaties en het opbouwen en eventueel testen van machines/installaties in de werkplaats.

Medewerker sales support

Vestiging: Nieuw-Vennep

Voor onze vestiging in Nieuw Vennep zijn wij op zoek naar een medewerker sales support. Je voert administratieve en dienstverlenende taken uit die bijdragen aan de ondersteuning van de verkoop. 

Open sollicitatie.

Staat jouw job niet bij de openstaande vacatures maar wil je toch heel graag bij ons werken omdat ons bedrijf echt iets voor jou is? Stuur dan een open sollicitatie. Hoe? Dat zie je hieronder.

Stage/afstuderen.

Ben je nog aan het studeren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden binnen ons bedrijf en hoe je kunt solliciteren.

Stage

Vestiging: Nieuw Vennep, Joure of Alkmaar

Heb jij een enorme drive om de wereld van mechatronica te willen verkennen? Dan is een stage bij ons bedrijf misschien wel iets voor jou!  Daarnaast hebben wij ook regelmatig stageplekken op het gebied van o.a. bedrijfsprocessen, ICT en marketing.

Afstuderen

Vestiging: Nieuw Vennep, Joure of Alkmaar

Wil jij jouw drive inzetten op het gebied van mechatronica met het bedenken en uitwerken van oplossingen op mechanisch en of besturingstechnisch gebied?  Dan is het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij ons bedrijf misschien wel iets voor jou! Daarnaast hebben wij ook regelmatig afstudeeropdrachten op het gebied van o.a. bedrijfsprocessen, ICT en marketing.

Our academy.

Wij vinden het belangrijk om te kunnen vertrouwen op onze expertise. Toch willen wij waken voor een starre houding waarin we denken dat we het allemaal wel weten. Daarom hebben wij als doel om met elkaar nooit uitgeleerd te raken. Door te leren van elkaar en van externe partijen zorgen we dat we onszelf continue blijven ontwikkelen.

Dit doen wij in onze eigen DERO ACADEMY. Door het houden en geven van workshops delen wij onderling onze kennis en ervaring en zorgen wij ervoor dat we nooit uitgeleerd raken.

Our service.