Kom werken in de toekomst!

'Passie voor innovatie en robots!'

De DERO GROEP is altijd opzoek naar nieuw talent. Talent dat kan bijdragen aan de vele innovatieve ontwikkelingen die ten grondslag liggen aan het bestaansrecht van het bedrijf.

Serieuze kandidaten worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Download via onderstaande link het pdf-bestand van de vacature bij DERO GROEP.

(Acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld).

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage in een dynamische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is de DERO GROEP op zoek naar jou!  Vanwege ons brede innovatieve karakter zijn we vrijwel altijd in staat om een passende stageopdracht op te stellen. Stuur jouw CV en motivatie naar vacature@dero-groep.nl

(lead) engineer wtb
(tekenaar/constructeur)

In deze allround functie zorg je voor het ontwerpen en de werkvoorbereiding van verkochte projecten en help je mee met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, technieken, machines of installaties.

Elektrotechnisch monteur
(binnen/buiten)

In deze allround functie werk je samen met collega’s aan het elektrotechnisch opbouwen en aansluiten van machines/installaties, het bouwen van panelen, bekabelen, aansluiten en testen in de werkplaats en bij de klant. Dit kunnen zowel installaties zijn met als zonder robot.

Projectmanager

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verkochte machines en projecten. Daarnaast geef je leiding aan een project specifiek projectteam en werk je nauw samen met afdelingsmanagers en de directie.

Junior besturings- / elektrotechnisch-engineer

De functie is een allround functie, waarbij een grote mate van zelfstandigheid is vereist. De werknemer draagt veel verantwoordelijkheid in een baan met veel afwisseling en ruimte voor eigen initiatieven.