Verpakken.

Voor het omverpakken van alles dat verpakt kan worden in dozen en kratten, kunnen wij een passende oplossing maken. 

Ons leveringsprogramma omvat diverse standaard robotoplossingen voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Deze modules kunnen standalone toegepast worden of als onderdeel van een compleet automatisch werkende oplossing worden aangeboden. 

Inpak- en palletiseercel.

Deze zeer compacte cel is geschikt voor het opzetten van dozen, inpakken van diverse producten, sluiten van de dozen en het palletiseren. Indien een hogere capaciteit benodigd is kan voor het opzetten van de dozen een additionele doosopzetter worden toegevoegd.

High speed pick & place.

Afhankelijk van de benodigde capaciteit kunnen meerdere robots in serie worden geplaatst.

Inpakcel.

Onze inpakcellen met 6-assige robots zijn geschikt voor het inpakken van producten met grotere afmetingen en/of massa.

Doosopzet- en inpakcel.

Deze cel is uitermate geschikt voor toepassing in beperkte ruimtes. Deze machine is uniek door een combinatie van doos opzetten en inpakken in één machine en met de aanvoer van plano’s en de uitvoer van gevulde dozen aan dezelfde zijde.

High speed doosopzet- en inpakcel. 

Deze doosbeladingscel is onze oplossing voor het opzetten en inpakken van vouwdozen met verhoogde capaciteit. Het opzetten en het inpakken is gecombineerd in één machine, waarbij een robot de dozen vouwt en een tweede robot separaat de dozen vult.

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

‘Automatisering staat ten dienste van het bedrijf. Het moet flexibel zijn, werkomstandigheden verbeteren, efficiency opleveren en betrouwbaar functioneren. Ze denken hierbij vanuit functionaliteit en niet vanuit traditionele standpunten.’

// A. van der Zee -  Bakkerij van der Zee //

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen