Pick & Place.

Wij leveren volautomatische oplossing voor het op hoge snelheid oppakken en wegzetten van producten in dozen of kratten. Onze compacte, hygiënische en volautomatische cellen zijn geschikt voor het handlen van zowel food- als non-foodproducten. 

Naast robotcellen voor het handlen van de producten omvat ons leveringsprogramma ook kratontstapelaars en stapelaars, weeg-, label- en inspectieapparatuur, doosopzetters en de benodigde apparatuur voor de aan- en afvoer.

High speed pick & place.

De DERO/DPC*100S delta picker cel is onze oplossing voor het oppakken en wegzetten van producten op hoge snelheid. Dit kan één voor één of met meerdere producten tegelijk doormiddel van multi-picking. Afhankelijk van de benodigde capaciteit kunnen meerdere robots in serie worden geplaatst.

Pick & place.

De DERO/PPC*75 inpakcel is de compacte oplossing met een 6-assige robots die zeer geschikt is voor het inpakken van producten met grotere afmetingen en/of massa. 

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

‘Automatisering staat ten dienste van het bedrijf. Het moet flexibel zijn, werkomstandigheden verbeteren, efficiency opleveren en betrouwbaar functioneren. Ze denken hierbij vanuit functionaliteit en niet vanuit traditionele standpunten.’

// A. van der Zee -  Bakkerij van der Zee //

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen