Open dag.

19-05-2023

Ben jij geïnteresseerd in industriële robots en wil je graag ontdekken hoe onze innovatieve oplossingen de toekomst van productiebedrijven vormgeven? Dan nodigen wij je van harte uit voor onze open dag op zaterdag 27 mei in Nieuw-Vennep!

Tijdens deze open dag krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij ons bedrijf en te ontdekken hoe wij geavanceerde robottechnologieën implementeren. 

Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar robotoplossingen, een enthousiasteling die droomt van een carrière in de boeiende wereld van robotica, of gewoon passie hebt voor technologische innovaties, deze dag is speciaal voor jou!

Datum: zaterdag 27 mei
Tijd: 9 – 13 uur
Locatie: Luzernestraat 77 in Nieuw-Vennep

Ben je erbij? Meld je dan nu aan en laat even weten met hoeveel mensen je wilt komen. Tot dan!

DERO GROEP NEWS OpenDag2023 01

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen