Familiedag.

02-10-2021

Als familiebedrijf delen we onze DERO DRIVE graag met onze dierbaren! Daarom zijn we superblij en trots dat we vandaag eindelijk weer onze familie, vrienden en bekenden mochten verwelkomen om hen mee te nemen in onze wereld.

Tijdens de familiedag konden we aan onze dierbaren laten zien wat voor gave projecten we realiseren en met welke nieuwe ontwikkelingen we bezig zijn. Het was een superleuke dag waarbij we onze bekwaamheid, bezieling en vindingrijkheid met anderen konden delen. 

‘Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denken in oplossingen en niet in problemen...’

// M. Visser - Visser Kaashandel  //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen