Our drive. Your solution.

Productie automatisering op maat.

Our news.

Voor ons bestaat er geen beter gevoel dan uitdagingen aanpakken. Om door te zetten tot het doel bereikt is. Dat is de DERO DRIVE! En daar zijn we trots op. Wat we alleen vaak vergeten is om die momenten te delen met anderen. Dat willen we veranderen en gaan daarom regelmatiger nieuws delen over ons bedrijf.

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws en innovaties? Meld je dan aan voor onze innovatie mails of volg ons op LinkedIn, Instagram, Facebook en Vimeo.

Parcel+Post Expo 2023.

08-09-2023

Ontdek onze automatiseringsoplossingen voor e-commerce logistiek tijdens de Parcel+Post Expo 2023! De pakketinvoercel zal één van de robotoplossingen zijn die je op onze gezamelijke stand met YASKAWA in actie kan zien.

Automatica 2023.

21-06-2023

Ontdek onze pakketinvoercel tijdens automatica 2023! Deze high-speed oplossing met YASKAWA robot en AI-ondersteunde vision software van Plus One Robotics maakt het mogelijk om gemengde pakketten, zakken en producten uit de pakketstroom te pakken en op een transportband te plaatsen.

Terugblik open dag.

02-06-2023

Als familiebedrijf delen we onze DERO DRIVE graag met anderen! Daarom zijn we trots dat we vorige week weer veel familie, vrienden, bekenden én onbekenden mochten verwelkomen in Nieuw-Vennep om hen mee te nemen in onze wereld en te laten zien wat voor gave projecten we realiseren. 

Open dag.

19-05-2023

Ben jij geïnteresseerd in industriële robots en wil je graag ontdekken hoe onze innovatieve oplossingen de toekomst van productiebedrijven vormgeven? Dan nodigen wij je van harte uit voor onze open dag op zaterdag 27 mei in Nieuw-Vennep!

Evolutie van de behandelingslijn.

12-05-2023

Deze week nam onze founder en CEO Maro Dedel weer een groepje collega’s mee op stap tijdens een DERO GROEP BOSS-dag. Bij het bezoeken van 7 verschillende locaties met onze kaasbehandelingslijnen werd de evolutie van onze behandelingslijnen goed zichtbaar.

Our innovation mails.

Altijd op de hoogte van onze laatste innovaties!  Meld je aan voor onze mailing door hieronder je gegevens in te vullen.

Our products.