Our drive. Your solution.

Productie automatisering op maat.

Our news.

Innoveren zit in ons DNA. Hierdoor ontwikkelen wij continue nieuwe oplossingen voor onze klanten. Dat vinden wij leuk en daar zijn wij best goed in (al zeggen wij het zelf). Waar we echter niet zo goed in zijn is het delen van deze innovaties. We laten nauwelijks weten wie we zijn en wat we doen. Dat willen we veranderen. Vandaar deze nieuwspagina. Nu nog bijhouden! Staat er al een tijdje niets nieuws? Laat het ons weten, dan zijn we weer in onze valkuil gestapt!

Nieuwe website.

18 januari 2021

In september 2020 presenteerden we aan iedereen binnen ons bedrijf de nieuwe huisstijl en de uitgangspunten voor onze nieuwe website. Vandaag lanceren wij de basisversie van onze nieuwe website in de nieuwe huisstijl. In de komende maanden wordt de website verder uitgebreid met meer informatie over onze producten en diensten.

Flower Collector.

24 november 2020

Vorig jaar hebben wij bij een klant een testopstelling geplaatst van onze Flower Collector. De robotcel, die achter een machine staat die bossen tulpen verpakt in een foliehoes, zet 4600 bossen tulpen per uur gemengd in emmers. Dit jaar hebben wij de Flower Collector verder doorontwikkeld en zijn de eerste paar cellen verkocht.

Lanceringsdag.

25 september 2020

Vandaag vond de lanceringsdag plaats van ons cultuurprogramma en onze nieuwe huisstijl. In de komende maanden gaan we al onze systemen aan laten sluiten op wie wij in de kern zijn: een dynamisch bedrijf waarin de drive van onze mensen het verschil maakt voor onze klanten.

Richtstation Edammers.

8 oktober 2020

Eén van de lastigste kaassoorten om te transporteren op een plank zijn Edammers. Door hun vorm kunnen ze gemakkelijk verschuiven en verrollen. Dit kan problemen geven bij het oppakken van de Edammers met een robot. Om de positie van de Edammers op de plank te borgen hebben wij een richtstation ontwikkeld. 

Jubileumfeest.

30 november 2019

Gisterenavond hebben wij in ons nieuwe pand in Alkmaar ons 25-jarig bestaan gevierd samen met (oud)collega's, klanten, relaties, vrienden en familie. Speciaal voor deze gelegenheid was ons bedrijfspand omgebouwd tot nachtclub. Een prachtig begin van ons jubileumjaar.

1
Our products.