Unieke kaasbehandelingslijn De Goey Kaas Holland.

16-07-2021

De Goey Kaas Holland in Woerden heeft met een nieuwe hoge capaciteit kaasbehandelingslijn met omboxfunctie een primeur! 

De Goey Kaas Holland heeft ruim 50 jaar ervaring in de behandeling van kaas. Met een in 2015 door DERO GROEP geleverde kaasbehandelingslijn en een multifunctionele robotlijn was het proces al volledig geautomatiseerd en nu is daar een 3e lijn aan toegevoegd.

Dit is een kaasbehandelingslijn met daarnaast een robotcel voor het invoeren en afleveren van kazen. De robot haalt de inkomende kaas uit de externe box, waarna de kaas naar de behandelingslijn wordt getransporteerd en de plank gereinigd wordt. Vervolgens wordt de kaas in de interne opslagbox beladen. Deze unieke combinatie levert een zeer hoge capaciteit op.

Wij zijn trots op dit mooie project en dat wij bij mogen dragen aan deze mijlpaal voor De Goey Kaas Holland waarmee zij hun groei en ambities kunnen verwezenlijken!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.