Uitbreiding productportfolio.

18-10-2022

Op 14 oktober 2022 heeft DERO GROEP het robotica- en convenience productportfolio van Selo overgenomen. De belangrijkste redenen voor de overname zijn uitbreiding van het huidige portfolio, nieuwe marktsegmenten ontwikkelen en innovatie bevorderen.

We realiseren al meer dan 25 jaar automatische (gerobotiseerde) handling oplossingen en tot nu toe lag onze focus vooral op de kaas- en de convenience industrie. Door overname van Selo’s robotica- en convenience portfolio voegen we groenten en luxe fruit toe aan onze belangrijkste focusgebieden.

Een aantal van Selo's oplossingen die worden toegevoegd aan ons productportfolio.

Perfecte aanvulling 
Maro Dedel, CEO en founder DERO GROEP: “Wij hebben de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen en om door te zetten tot het doel bereikt is. Ons hoofddoel is om de markt steeds beter te kunnen bedienen en met de toevoeging van Selo’s robot- en convenience oplossingen krijgen we een nog meer solide en sterker productportfolio dan we al hadden. Het is een perfecte aanvulling en zo brengt deze overname ons weer een stap dichter bij het bereiken van ons doel.”

Avocado's  
De Speedpacker is één van de producten we overnemen. Deze robotcel voor het inpakken van avocado’s ontwikkelde Selo samen met Nature’s Pride en kan op een efficiënte manier 340 avocado’s per minuut verpakken zonder ze te beschadigen. “De innovatieve Speedpacker voor verse producten en Selo’s sandwichlijnen en case packer zijn een mooie toevoeging aan onze bestaande oplossingen”, vertelt Maro Dedel. “We kijken er dan ook naar uit om de markt met dezelfde passie als Selo te bedienen en net als Selo samen met onze klanten te blijven innoveren en ontwikkelen.”

CEO’s Willibrord Woertman van Selo (links) en Maro Dedel van DERO GROEP.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.