Succesvolle samenwerking.

03-09-2021

Begin dit jaar bundelden wij onze krachten met Jamafa Machinery om snijbloemen verwerking handsfree te maken met behulp van industriële robots. Deze samenwerking werpt zijn vruchten af, want volgend tulpenseizoen zullen er 10 FlowerCatchers bij diverse tulpenkwekers en -verwerkers draaien!

De FlowerCatcher is een volautomatische robotoplossing die bossen bloemen opvangt, telt en gegroepeerd in een emmer of procona plaatst. In 2019 hebben wij de eerste FlowerCatcher ontwikkeld en inmiddels is de FlowerCatcher opgenomen in het leveringsprogramma van Jamafa. De FlowerCatcher is een gepatenteerde oplossing.

Afgelopen tulpenseizoen waren er al 5 FlowerCatchers operationeel bij verschillende klanten en volgend seizoen zal dat aantal worden verdubbeld! Jamafa’s specialistische kennis van snijbloemen verwerking combineren met onze knowhow in het toepassen van industriële robots werpt dus zijn vruchten af.
 
Ondertussen werken we samen met Jamafa aan meer innovatieve projecten. Houd hiervoor onze website en LinkedIn-pagina in de gaten.
 
Klik hier voor meer informatie over de FlowerCatcher op de website van Jamafa.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.