Succesvol project studenten Minor Smart Manufacturing & Robotics.

29-10-2021

Afgelopen weken ontwierpen 4 studenten van de Minor Smart Manufacturing & Robotics voor ons een toepassing voor het plaatsen van emmers met bloemen op een veilingkar en maakten zij hier een succesvol prototype van.

Tijdens de Minor Smart Manufacturing & Robotics leren studenten robots en vision te programmeren. Dit sluit perfect aan bij wat wij doen en we geven deze studenten dan ook graag de kans hun kennis in de praktijk toe te passen, waar wij vervolgens een werkend prototype voor terug krijgen. 

Eén van de opdrachten die wij beschikbaar hadden was het ontwerpen van een (modulaire) toepassing voor het plaatsen van emmers met tulpen op een veilingkar. Vier werktuigbouwkunde studenten van de Haagse Hogeschool te Delft beten zich vast in deze opdracht en niet zonder succes! Het prototype dat deze studenten bouwden vult de gehele veilingkar aaneensluitend met de gevulde emmers. Een Techman cobot met lift verplaatst de emmers en er wordt gebruik gemaakt van vision voor het herkennen van de tulphoogte.

De studenten Jelle, Daniel, Maarten en Arjan werkend aan hun prototype.

Uit dit veelbelovende prototype blijkt wel dat de studenten van de Minor Smart Manufacturing & Robotics de drive om altijd het maximale uit uitdagingen te halen met ons delen. Bedankt Jelle, Daniel, Maarten en Arjan!

Klik hier voor meer informatie over dit project.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.