Servicedag.

14-04-2023

Onze servicemonteurs zijn bijna altijd onderweg, maar een aantal keer per jaar komen ze allemaal samen tijdens een servicedag. Vorige week was het weer zover en hadden we een servicedag in op onze locatie in Joure.

Niet alleen zijn onze servicemonteurs continue bezig om de machines en installaties van onze klanten in topconditie te houden, ze blijven zichzelf ook continue ontwikkelen. Door het houden en geven van workshops delen wij binnen de DERO GROEP onderling onze kennis en ervaring en zorgen we ervoor dat we nooit uitgeleerd raken. En hoewel er regelmatig 1 op 1 kennis gedeeld wordt tussen collega’s, is een servicedag met workshops en presentaties een ideale manier om te leren van elkaar en van externe partijen.

DERO GROEP NEWS Servicedag2023 02

Tijdens de servicedag van vorige week stond o.a. een training over kaasmakerijen en storing in de PLC-software zoeken op het programma. Gegeven door een van onze eigen collega’s uit Joure. In de werkplaats in Joure staan momenteel een weivaten-perslijn en een behandelingslijn voor bergkazen opgebouwd, dus dit was gelijk een mooie kans om deze uitgebreid te bekijken met uitleg van een collega erbij. Ook werden de servicemonteurs door een andere collega meegenomen in de wereld van de convenience.

En hoewel onze collega’s van de service nauw samenwerken, brengen ze de meeste tijd door bij onze klanten en zien ze elkaar niet dagelijks. Deze servicedag was dus ook een mooie gelegenheid om elkaar allemaal weer eens te zien. Al met al een geslaagde dag!

Ook servicemonteur bij DERO GROEP worden? Dat kan! Bekijk de openstaande vacature hier.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.