Samenwerking voor de conveniencebranche.

06-05-2021

Om onze klanten te blijven voorzien van de beste automatiseringsoplossingen zijn PRODUCT TO PACK SOLUTIONS en DERO GROEP een samenwerking aangegaan voor de conveniencebranche. 

Door de machines van PTPS voor doseren, tellen en wegen te integreren in onze automatisch werkende opmaaklijnen voor het samenstellen van wraps, sandwiches en baguettes, kunnen we passende oplossingen blijven aanbieden die volledig aansluiten bij de wensen van onze klant.

Geautomatiseerde wraplijn van DERO GROEP met doseer- en weegapparatuur van PRODUCT TO PACK SOLUTIONS.

Onlangs hebben we een wraplijn geautomatiseerd met modules van PTPS om de producten zoals saus, sla en paprika te doseren en te wegen en modules van DERO GROEP om de wraps automatisch te vouwen, te rollen, te snijden en te verpakken.

Klik hier voor meer informatie over PTPS.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.