Robotiseren snijbloemen verwerking.

22-10-2021

Bezoek van 3 t/m 5 november de stand van Jamafa Machinery op de International Floriculture Trade Fair (IFTF) en ontdek onze diverse innovaties voor het robotiseren van snijbloemen verwerking.

Samen met Jamafa Machinery werken we aan verschillende innovatieve projecten voor robotisering binnen de snijbloemenindustrie. Na de FlowerCatcher hebben we onder andere een gerobotiseerde boekettenlijn en een bloemensorteerlijn voor telers ontwikkeld. Ook werken we aan diverse end-of-line oplossingen, zoals het geautomatiseerd plaatsen van emmers met tulpen in veilingkarren of in dozen. 

Diverse gerobotiseerde oplossingen voor snijbloemen verwerking.

Bloemensorteerlijn
De gerobotiseerde bloemensorteerlijn sorteert bloemen automatisch met behulp van vision en plaatst deze in bossen. Met een Jamafa FlowerLine worden deze bossen vervolgens gesneden en afgebonden. 

Boekettenlijn
De boekettenlijn maakt boeketten op een Jamafa FlowerLine. Robots pakken de bloemen direct vanaf de aanvoer op en plaatsen deze in een boeket. Dit systeem kan ook worden gebruikt voor het opleggen van hele bossen bloemen.

De robots in beide lijnen maken deze zeer flexibel en geschikt voor de verwerking van vele bloemsoorten.

Wil je meer weten over deze innovaties? Bezoek ons dan op de IFTF (stand B5.30)! Registreren voor de IFTF kan hier.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.