Open innovatie dagen.

13-04-2021

Tijdens onze open innovatie dagen van 28 april t/m 6 mei 2021 presenteren wij (online) twee unieke oplossingen voor de sandwich- en belegde broodjes industrie. Maak kennis met onze splinternieuwe brood ontstapelaar en kleinbrood snijmachine.

Ben je geïnteresseerd in een presentatie van (een van) de onderstaande oplossingen of wil je meer weten over onze andere convenience oplossingen? Meld je aan voor een (online) bezoek tijdens de open innovatie dagen van 28 april t/m 6 mei 2021 in Joure.

DERO GROEP levert onder meer complete productielijnen en standalone machines voor het opmaken van onder meer baguettes, bolletjes, pistoletjes, croissants en sandwiches. Onlangs ontwikkelden wij twee nieuwe modules/machines:

Onze gepatenteerde brood ontstapelaar

Kleinbrood snijmachine
Dit innovatieve snij-concept is uitermate flexibel en geschikt voor het op hoge snelheid opensnijden en openvouwen van kleinbrood. De machine is geschikt voor een grote verscheidenheid aan kleinbroodsoorten (o.a. pistolets, bolletjes en croissants).

Brood ontstapelaar
Door de combinatie van speciale separatiewielen en een beweegbaar aanvoermagazijn worden sneetjes brood op de juiste steek aangevoerd zonder te beschadigen. De machine is geschikt voor een grote verscheidenheid aan broodsoorten (ook brood met vezels).

Ons innovatieve snij-concept voor kleinbrood

(online) Presentatie
Ben je geïnteresseerd in een presentatie van (een van) de bovenstaande oplossingen of wil je meer weten over onze andere convenience oplossingen? Meld je aan voor een (online) bezoek tijdens de open innovatie dagen van 28 april t/m 6 mei 2021 in Joure.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.