Op bezoek bij het hoofdkantoor van Stäubli.

24-02-2023

Een aantal van onze collega’s bezochten deze week het hoofdkantoor van Stäubli in Frankrijk om de relatie te versterken en mogelijkheden voor de toekomst met elkaar te verkennen. Een zeer interessant en waardevol bezoek!

We kregen een kijkje in de fabriek met uitleg over de productiemethodes en historie van Stäubli en tijdens constructieve meetings en workshops hebben we samen onze toekomstplannen, marktontwikkelingen en service-mogelijkheden besproken.

Onze projectmanager Bart vertelt: “Stäubli ziet DERO GROEP als een machine-integrator die vooruitloopt in de kaasmarkt, leuk om te horen! Ook hebben we een update gekregen over Stäubli’s nieuwste ontwikkelingen, waar wij vanuit de DERO GROEP feedback op mochten geven. Stäubli is dus meer dan alleen een toeleverancier, we kunnen aan beide kanten met elkaar meedenken.”

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.