Mijlpaal: 50e slicertoevoer geleverd.

09-12-2021

Onlangs leverden wij onze 50e slicertoevoer ELTEN/SLF*160S, bestemd voor Flanders Food Productions! 

Flanders Food Productions is een vooruitstrevend kaasverpakkingsbedrijf uit België en in hun moderne machinepark hebben zij al vijf van onze slicertoevoermachines tot volle tevredenheid in gebruik. Gezien de ambities van Flanders Food Productions zal de nieuwste aanwinst zeker niet de laatste zijn!

Ook veel andere klanten kozen afgelopen jaren voor onze slicertoevoer, waarbij een robot de gedeelde kaas op de juiste positie legt. Door te blijven innoveren hebben we deze machine ontwikkeld tot een zeer stabiel en bijzonder nauwkeurig toevoersysteem waarbij hygiëne en eenvoud voorop staan. 

De grote flexibiliteit in mogelijke delingen, groeperingen voor de slicer en verwerkbare kaassoorten maken de slicertoevoer tot een succes voor onze klanten en we zijn dan ook trots dat wij inmiddels al 50 van deze machines mochten plaatsen in binnen- en buitenland!

Onze 50e slicertoevoer is geleverd aan trouwe klant Flanders Food Productions.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.