Met gierende banden door de werkplaats.

10-06-2022

Het staat nu weer vol met installaties in opbouw, maar afgelopen maand werd ons bedrijfspand omgetoverd tot kartbaan en konden wij door onze eigen werkplaats heen racen!

Tijdens het voorjaarsevenement van onze personeelsvereniging werd zowel op onze locatie in Nieuw-Vennep als in Joure een echte kartbaan opgebouwd. Daar waar normaal hard gewerkt wordt aan allerlei machines waren nu gierende banden en brullende motoren te horen. In teams werd er gestreden om de snelste tijd en er werden dan ook fanatiek verschillende strategieën uitgevoerd en spectaculaire inhaalacties gedaan.

Tussen het karten door kon iedereen plaatsnemen in een F1 race simulator en racen voor het snelste rondje over het virtuele circuit van Zandvoort. Sommigen konden meteen een snelle tijd neer zetten, anderen eindigden regelmatig in de gravelbak. Gelukkig gaven de ervaren simracers graag wat tips aan de beginners en werden er mooie rondetijden neergezet! De dag werd vervolgens afgesloten met een lekkere BBQ. 

Je maakt niet elke dag mee dat je met gierende banden door je eigen werkplaats kan racen en iedereen vond het dan ook ontzettend gaaf om te doen. Een geslaagd evenement dus!

Wil je het volgende evenement van onze personeelsvereniging zelf meemaken? We hebben nog diverse openstaande vacatures.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.