Demonstratie perslijn.

07-10-2021

In week 42 kan je op onze locatie in Joure één van onze perslijnen in het echt bekijken.  Meld je nu aan voor een bezoek! 

Voor het automatisch persen van kaas kunnen wij modulaire systemen leveren, die afhankelijk van benodigde capaciteit, gewenste productmix en beschikbare ruimte op maat worden geconfigureerd. Van klein tot groot, wij ontwerpen een complete automatisch werkende perslijn die afgestemd is op jouw kaasproductieproces.

Wil je onze perslijn in het echt zien?
Op 21 en 22 oktober demonstreren wij zo’n perslijn op onze locatie in Joure en vertellen we meer over de mogelijkheden. Meld je nu aan voor een bezoek!

PS
Als je op deze data niet kan, neem dan even contact met ons op. We komen graag een keer langs om meer te vertellen over onze oplossingen op het gebied van kaasproductie!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.