Demonstratie ontkorstmachine ronde kaas.

20-05-2021

In week 24 demonstreren wij onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor ronde kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep. Meld je nu aan voor een bezoek! 

Deze revolutionaire machine ontkorst kazen van bijna alle diameters, leeftijden en hardheden met een minimale korstafname. Twee Stäubli robots zorgen voor de rotatie en precieze beweging van de kaas in combinatie met de schrapers.

Per kaassoort is middels recepten de (minimale) afname in te stellen met een schoon resultaat. Nacontrole kan optioneel geschieden door toevoeging van een visionsysteem om een constante kwaliteit te garanderen.

Onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine.

Wil je onze ontkorstmachine zelf in actie zien?
In week 24 demonstreren we deze machine voor ronde kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep. Meld je nu aan voor een bezoek!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.