Demonstratie ontkorstmachine rechthoekige kaas.

05-10-2021

In week 42 demonstreren wij onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor rechthoekige kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep. Meld je nu aan voor een bezoek! 

Na het succes van onze ontkorstmachine voor ronde kaas presenteren wij nu onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor rechthoekige kaas. Ook deze machine kan kazen van verschillende types, leeftijden en hardheden ontkorsten voor o.a. verdere verwerking in uw snijlijn. 
 
Door gebruik te maken van meervoudige schrapers in combinatie met twee Stäubli robots realiseren we een stabiele machine met een hoge output van 2 kazen per minuut.

Een preview van onze nieuwe volautomatische ontkorstmachine voor rechthoekige kaas.

Wil je onze ontkorstmachine zelf in actie zien? 
In week 42 demonstreren we deze machine voor rechthoekige kaas op onze locatie in Nieuw-Vennep en tijdens een online presentatie via Zoom. Meld je nu aan voor een (digitaal) bezoek!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.