Demonstratie FlowerCollector.

04-11-2022

Van 9 t/m 11 november 2022 demonsteren wij onze volautomatische FlowerCollector op onze locatie in Nieuw-Vennep. Wil je deze robotoplossing voor het opvangen en in een emmer plaatsen van bossen bloemen zelf in actie zien? Meld je aan voor een bezoek!

Wil je de handling aan het einde van een bloemenlijn automatiseren? DERO GROEP levert gerobotiseerde oplossingen voor het end-of-line proces. 

Naast de FlowerCollector bieden we bijvoorbeeld ook de FlowerBucket in Box om emmers met bossen/boeketten in dozen te plaatsen. Daarnaast hebben we diverse oplossingen voor het afhandelen en op pallets plaatsen van dozen, waarbij we bestaande en nieuwe apparatuur zoals strappers, doosopzetters, etc. kunnen integreren. Met deze compacte en robuuste oplossingen wordt de continuïteit gegarandeerd en wordt er bespaard op arbeidskosten.

Wil je onze FlowerCollector zelf in actie zien?
De FlowerCollector is doorontwikkeld en is naast tulpen inmiddels geschikt voor allerhande bloemsoorten en boeketten. Tijdens de IFTF verwelkomen we je graag op steenworp afstand van het beursgebouw bij ons in Nieuw-Vennep, waar we deze machine live demonstreren en we de overige oplossingen graag toelichten. Meld je nu aan voor een bezoek!

De FlowerCollector en FlowerBucket in Box voor het handlen van bloemen.

PS
Als je op deze data niet kan, neem dan contact met ons op. We komen graag een keer langs om meer te vertellen over onze oplossingen op het gebied van bloemhandling!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.