De arbeidsmarkt ontdekken.

06-07-2022

Wat wil je later worden? Een veelgestelde vraag aan kinderen, waarop de meeste nog geen antwoord weten. Deze week heeft onze collega Jacco daarom een Bliksemstage gegeven aan leerlingen van het Herbert Vissers College. 

Tijdens deze Bliksemstage maakten de leerlingen kennis met ons bedrijf en het werk dat je bij ons kan doen. Daarna mochten ze zelf aan de slag om een cobot te programmeren!

Bliksemstages worden georganiseerd door non-profitorganisatie JINC om leerlingen kennis te laten maken met verschillende beroepen en sectoren. Zo krijgen ze de kans om de arbeidsmarkt te ontdekken en kunnen de leerlingen zelf ervaren wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Dankzij de Bliksemstage bij DERO GROEP kwamen sommigen er bijvoorbeeld achter dat werken met robots wel interessant is, maar toch niet helemaal bij hun past. En anderen waren juist heel enthousiast. "Ik vond het leuk om met robots te werken”, was de reactie van één van de leerlingen.

Een informatieve dag en een waardevolle ervaring dus, waarbij we misschien wel kennis gemaakt hebben met de robotprogrammeurs van de toekomst!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.