Bezoek ons op de Parcel+Post Expo 2023.

08-09-2023

Ontdek onze automatiseringsoplossingen voor e-commerce logistiek tijdens de Parcel+Post Expo 2023! De pakketinvoercel zal één van de robotoplossingen zijn die je op onze gezamelijke stand met YASKAWA (#12.602) in actie kan zien.

Deze high-speed oplossing met YASKAWA robot en AI-ondersteunde vision software maakt het mogelijk om gemengde pakketten, zakken en producten uit de pakketstroom te pakken en op een transportband te plaatsen. Op de Parcel+Post Expo vertellen we graag meer over deze oplossing en andere automatiseringsmogelijkheden.

Verder zal op woensdag 25 oktober om 11:20 uur onze collega Jan-Peter Mollema samen met Eddie Mennen van Yaskawa Benelux op het Innovation Forum spreken over de rol van robotica in de logistiek. Mis het niet als je inzicht wilt krijgen in de meest veelbelovende toepassingen en ontwikkelingen in robotica in combinatie met AI vision systemen!

De Parcel+Post Expo vindt plaats op 24, 25 en 26 oktober in de RAI Amsterdam. Registreer je hier voor gratis toegang. Tot dan!

DERO GROEP LOGISTICS ParcelInduction 02

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.