Sachet feeder.

01-06-2023

Sachets zijn onderdeel van bijna iedere klantklare-maaltijdsalade. Deze kleine plastic zakjes met bijvoorbeeld dressing, croutons, zaadjes, kaas of andere producten worden ook in de meest geautomatiseerde fabrieken nog altijd handmatig toegevoegd aan salade-trays. Daarom hebben wij onze sachet feeder ontwikkeld.

Sachets worden in bulk geleverd. Hierdoor liggen ze verkreukeld door elkaar en kan een vision systeem de sachets lastig herkennen. Dit maakt een bin-pick oplossing vaak niet geschikt voor het behalen van de gevraagde capaciteiten. Daarnaast moet de oplossing ook nog eens flexibel om kunnen gaan met toekomstige sachets, want wie weet welke ingrediënten over een paar jaar gewild zullen zijn.

DERO GROEP INNOVATIONS SachetFeeder 01

Om deze uitdagingen te tackelen hebben we de BOSGRAAF/RAF*100S sachet feeder ontwikkeld, een unieke oplossing voor het toevoeren van sachets! De sachets worden automatisch verenkelt vanuit bulk, zodat deze eenvoudig kunnen worden herkend. Een delta robot pakt de sachets vervolgens op en plaatst deze in klantklare maaltijden.

De flexibele sachet feeder is geschikt voor het hanteren van sachets met zowel vloeibare als vaste inhoud. En dankzij het toegepaste vision systeem met machine learning kan de machine altijd op een later moment nog nieuwe sachets leren herkennen en oppakken. De sachet feeder is dus klaar voor de toekomst!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Your question.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij horen het graag.

Lees hier onze privacy policy.

dero groep dero drive handen werken ambacht
Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

dero groep logo svg bestand dia positief

Wij zijn een gedreven club aanpakkers met voor alles een oplossing. Als de oplossing niet voor de hand ligt dan bedenken we er zelf één. Want wat er ook gebeurt, we zorgen altijd dat het lukt.

Contact.

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
+31 252 622500
info@dero-groep.nl

Contactgegevens vestigingen