Wisselbare ontfoliegripper bekjes.

28-05-2020

Gedreven door de wens om de reinigbaarheid en hygiëne van onze ontfoliemachine/debagger (DEB) nog meer te vergroten hebben wij verbeteringen doorgevoerd op de foliegrijper van deze machine.

Voorheen maakte we gebruik van standaard grijpermodules met vaste grijperbekjes die ter plekke handmatig gereinigd moesten worden. Om de reinigbaarheid te verbeteren was er de wens om de grijper, of een deel ervan, zonder gebruik van gereedschap te kunnen uitwisselen, zodat deze delen buiten de machine gereinigd zouden kunnen worden .

Na het uitwerken van een aantal mogelijkheden is er gekozen voor een concept waarbij we een wisseldeel hebben ontwikkeld dat nagenoeg alle onderdelen die onder de gripper body hangen bevat. 

Dit complete deel kan nu in korte tijd (en zonder gebruik van gereedschap) worden verwisseld door een schoon deel De vieze delen worden vervolgens extern gereinigd terwijl de machine ondertussen gewoon verder kan draaien.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

OVER ONS

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.