Ultrasone snij-unit voor wraps.

19-11-2021

Voor het automatisch snijden van wraps hebben wij een high speed ultrasone snij-unit ontwikkeld die geïntegreerd kan worden in een bestaande wraplijn. Deze oplossing geeft een verbeterd snijresultaat ten opzichte van handmatig snijden én verhoogt de veiligheid en ergonomie op de werkvloer.

De werkwijze bij een handmatige wraplijn is dat een werknemer een wrap opneemt, oprolt, snijdt en verder in de verpakking doet. Onze hygiënisch ontworpen snij-unit kan boven de transportband van een bestaande wraplijn geplaatst worden en bestaat uit een dubbele snijband, twee ultrasoon messen, een afvoerband voor de gesneden wraps en een afvoerband voor de met wraps gevulde verpakkingen. Hierbij worden de wraps nog handmatig van de band gepakt en opgerold, maar vindt het ergonomisch zeer belastende snijden automatisch plaats in een afgeschermd deel van de lijn. De ultrasoon messen garanderen een scherpe en nette snede zonder de tortilla’s en ingrediënten te beschadigen of te verplaatsen en door de dubbele uitvoering kunnen er maar liefst 120 wraps per minuut gesneden worden. De in gelijke helften gesneden wraps komen vervolgens op de uitvoerbaan, alwaar deze handmatig worden verpakt.

Deze modulaire high speed snij-unit is speciaal ontwikkeld voor integratie in een bestaande wraplijn! Voor het automatisch vouwen en oprollen van de wraps hebben wij natuurlijk ook een oplossing, echter voor deze hoge capaciteit is dit nog in ontwikkeling; ook voor deze belastende werkzaamheden hopen wij in de toekomst een volledig automatische high speed oplossing te kunnen bieden.

Naast deze modulaire oplossingen kunnen wij compleet automatisch werkende lijnen inclusief doseurs leveren, die naar wens van de klant kunnen worden samengesteld. 

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

OVER ONS

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.